Minulleko Kirsunvaltiaan pentu?

Pennut etsivät kotia, jotka ovat valmiita hyväksymään aktiivisen ja energisen perheenjäsenen, niin hyvine kuin haastavine piirteineen. Pennut myydään koteihin, jossa niiden rodunomaisista tarpeista huolehditaan, koiralle annetaan koiraeläimelle tarkoitettua ruokaa, joka on lihapitoista, sekä sisältää eläinproteiinia. Koska kasvatustyössäni haluan vaalia käyttöominaisuuksia, pennut myydään työkäyttöön tai harrastuskoiraksi. En myy pentua pelkästään lenkkikaveriksi tai pihavahdiksi.

Pennut luovutetaan aikaisintaan seitsemän viikon ikäisinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, madotettuina ja rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon. Pennut elävät kotioloissa ja oppivat normaalin arjen asioita turvallisessa ympäristössä. Pennut opettelevat ennen luovutusta syömään niin kuivamuonaa kuin lihaa lisukkeineen.

Kasvattajana autan ja opastan sinua oman Kirsunvaltiaasi kanssa, mikäli itse tahdot. Voit kääntyä puoleeni niin hyvien kuin huonojenkin uutisten kanssa. Tärkeintä on avoimuus, joka on yksi isoimmista asioista, ja jonka avulla voimme yhdessä tehdä työtä niin rodun, kuin Kirsunvaltiaiden tulevaisuuden eteen.

Koska jokainen yksilö on minulle tärkeä, haluan ennen pennun lupaamista tavata omistajat henkilökohtaisesti. Huomaathan, että sähköposti- tai puhelinvaraus ei ole sitova, vaan pentujen varaus tehdään erikseen henkilökohtaisesti.

Suunnitelmissa Eka-pentue

2022

Kirsunvaltiaan Eka-pentueen vanhempien osalta on tullut muutos ja ajankohta on lykkääntynyt.

Lisää tietoa tulossa!

Talvihallan Etsivä "Tähti"  © Anne Kilpi
Talvihallan Etsivä "Tähti" © Anne Kilpi

Varattavissa olevat pennut

Tänne täydentyy pentujen tiedot, kunhan Eka-pentue syntyy.